Uit de opleiding economie-wiskunde bleek al snel waar de interesse lag en na het volgen van het keuzevak boekhouden was het helemaal duidelijk dat ik Accountancy-fiscaliteit zou studeren. Als dochter van zelfstandigen kreeg ik de passie mee om voor een eigen zaak te gaan waardoor ik onmiddellijk na het hoger onderwijs deelnam aan de ingangsexamens van het IAB en begin 2016 de titel van accountant-belastingconsulent verkreeg.
Met 10 jaar ervaring en een persoonlijke aanpak sta ik klaar om u te begeleiden bij de opstart van uw onderneming, de uitbreiding of de herstructurering en zelfs de vereffening of overdracht ervan. Vanuit mijn passie probeer ik als ondernemer mee te denken met de klant.
Wilt u meer dan een klassieke boekhouder/accountant, heeft u nood aan advies en begeleiding bij het managen van uw onderneming… Bij mij bent u aan het juiste adres voor een vertrouwenspersoon met een persoonlijke aanpak. Maak gerust een afspraak en ik verwelkomen u graag voor een vriendelijk en vrijblijvend kennismakingsgesprek of kom met plezier langs om te luisteren naar uw verwachtingen.